Hvalpeplaner

Katla og Lara har født

jubi, den 24. november kom Laras fen hvalpe til verden, og natten til den 28. fødte Katla sine to❤

 

Følge med i menuen til venstre!

 

Jubiiiii

Vi er så glade i dag efter scanning af Katla og Lara - de er begge to drægtige, og dyrlægens bud er at Lara og Charmor venter 5 hvalpe, og at Katla og Hafli venter 3 hvalpe ❤

 

Det er bare så dejlige nyheder, og vi håber at resten af drægtighedstiden går som den skal og fødslerne ligeså! Det bliver så vildt at skulle have to kuld på samme tid, men det var jo så åbenbart hvad pigerne ville, og jeg håber de kommer til at kunne nyde det sammen. Vi glæder os i hvert tilfælde alle sammen til at skulle give den bedste start på livet med en hel masse omsorg, kys og kærlighed til lækre små skabninger - og selvfølgelig Katla, Lara og onkel Fengur 😘 

 

Kontakt mig meget gerne, hvis du/I er interesseret i en lille kærlighedsklump ❤ 

 

Læs med nedenfor med flere informationer og billeder! 

Hafli og Katla
Charmor og Lara

Hvalpe på vej

Nu er der meget spændende nyheder hos Kennel Kattegatøen 🤩

Jeg har i lang tid gået og tænkt, at nu var tiden til Lara skulle have et kuld hvalpe, da hun har en perfekt alder lige nu. Og så var der lige det med Katla - egentlig troede jeg, at hun blot skulle have de to kuld hvalpe, som hun allerede har haft. Men hun har bare lavet så fantastiske hvalpe og har selv verdens bedste temperament - så jeg synes nu alligevel, at hun skulle have et kuld mere. Men så skulle det også være nu, da jeg ikke synes hun skal være for gammel. 

Og så skete det! Dagen efter træffet gik Katla i løb.. Dagen efter det gik Lara så også i løb - selvfølgelig lige oveni hinanden for første gang - typisk.. Og så gik jeg ellers i tænketank! Udfaldet blev - hvor vildt det end er - at det var tiden for dem begge to😀 Læs med nedenfor og se billeder længere nede på siden.


Katla og Hafli - se flere billeder længere nede på siden

Katla og Hafli:
Katla er verdens kærligste familiehund med det aller bedste temperament! Hun elsker alt og alle - og alle der vil, får kys og kærlighed fra hende. Udover det så er hun bare så træningsglad og dygtig, og er kommet langt i Rally Lydighed og har været med til DM og er blevet klubmester osv. Hun har AA hofter og er sund og rask🙂 Hun er blevet undsrsøgt hos dyrlægen, der sagde at hun var helt fit for fight til et sidste kuld hvalpe, hvilket også var det jeg selv kunne mærke - både fysisk og mentalt. 


Til hende valgte jeg Hafli. En sød og dejlig dreng på 3,5 år - som kommer fra Tyskland med fine tyske aner. Han har ligeledes AA hofter og 110 i indeks. Han kom som den eneste hvalp i sit kuld til Danmark og har endnu ingen hvalpe. Han bor nær Slangerup og er også bare sådan en dejlig kælehund❤ Så fra den 23. til den 26. kørte jeg frem og tilbage fra min datters lejlighed i Kbh til Hafli - og nu venter de forhåbentligt hvalpe omkring den 26. november! Med indavl på ren 0.

 

Lara og Charmor: 
Vores dejlige Lara er hvalp efter Katla. Hun er smuk, sød, kærlig og ELSKER at træne. Hun har to år i træk deltaget i DM og er blevet klubmester i rally sammen med min datter Gunilla. Det er hendes aller første kuld, og hun er også sund og rask med AA hofter🙂

Til hende valgte jeg Charmor. Han er 10 år gammel, men har kun haft ét kuld hvalpe. Han er også en smuk og dejlig højelsket familiehund, som stammer fra Finland. Han har ligeledes AA hofter, et indeks på 110, og Lara og ham har også ren 0 i indavl.

Da jeg var til dyrlægen med Lara for at tage en prostetoronprøve (for at se hvor langt hun var i løbetiden da jeg jo ikke kender det med hende som med Katla, der har prøvet det før), lavede dyrlægen også en indvendig undersøgelse på begge piger. Katla var helt fin og Lara ligeså - hun var bare lidt snæver, og dyrlægen betvivlede at hun kunne parres naturligt første gang. Og jeg synes ikke hun skulle udsættes for noget ubehageligt, så hun blev i dag onsdag den 28. insemineret (trods hun synes ham Charmor var rigtig sød😉) - og Charmors sæd var heldigvis stadig i topkvalitet. Så de venter forhåbentligt hvalpe den 28. november! 

Så det bliver alt sammen MEGET spændende og vi krydser fingre for at alt går godt. Om en måned tager jeg dem til Frijsenborg i Århus til scanning.

Chamor
Chamor
Chamor
Lara - og Katla i baggrunden
Lara
Hafli
Katla og Hafli
Katla og Hafli
Lara bliver insemineret

Jeg har som skrevet haft to kuld hvalpe før. Det er benhårdt arbejde, når man gerne vil gøre det som jeg, men det er sjovt og skønt - og jeg gør alt hvad jeg kan for, at hvalpene får den allerbedste start på livet som muligt ❤ De bliver kysset og nusset hele tiden fra dag 1. Jeg sover med dem fra start til slut. De udsættes for alt det hverdagsstøj, der nu er i en familie helt fra start, og lige så snart de kan høre, træner vi lyd. De vokser op med mig, min mand og vores store børn, og selvfølgelig også onkel Fengur. Og så socialiseres de alt hvad vi kan - med andre hunde og dyr, børn og gamle, bil, gåtur, sele, halsbånd, legetøj, træning, aktiviteter og alt hvad de ellers skal lære. Jeg er hundetræner på Samsø, og tager dem med til hvalpetræning nogle gange til leg. Jeg går også meget op i, at når de bliver gamle nok, får de korrekt og glutenfri foder - og lidt barf, når de og maven er klar. Ude til venstre kan man læse dagbøger fra de to andre kuld, og se hvordan hvalpene er vokset 🙂

Hvis du er interesseret i en hvalp, så kontakt mig meget gerne. Jeg gør alt hvad jeg kan for, at hvalpene kommer i de helt rigtige hjem, der er klar til at give ubetinget kærlighed og et blivende hjem til en bedste ven i alle dens mange leveår ❤


Ursula Kristiansen 14.04.2022 21:19

Hej Rikke, Har I planer om hvalpe her til sommer eller senere i år?
På forhånd mange tak.
Mvh. Ursula

Rikke Lythje Holm 15.04.2022 10:32

Nej desværre.
Men prøv Jonna Søberg Hansen
Hun har hvalpe pt. Et barnebarn fra mig.

jytte Normann 17.02.2019 16:06

Hej Har du planer om et nyt kul hvalpe . Jeg bor på Samsø og har lige måtte sige farvel til min dejlige hund, hun havde fået kraft - en hygge hund til fælles g

Rikke Lythje Holm 17.02.2019 18:24

Hej Jytte
Desværre ikke. Men hvad med en internathund som du kunne give et fantastisk liv? Prøv i Tranberg, Århus
Bedste hilsner Rikke

Frank 16.11.2016 21:48

Hej.

Har i en han hvalp eller en på vej? Hvis i har nogen på vej, kan man så reserverer en? Vi er en familie hvor den vil være meget velkommen!

Rikke 16.11.2016 22:52

Hej Frank
Send en mail og fortæl lidt om jer selv og forventinger til evt kommende hvalp.
Hilsen fra Rikke

Chalotte 27.10.2016 01:07

Hej igen -og stort tillykke med at der er hvalpe på vej. Krydser fingre for alle-Jeg har tidligere skrevet vi er meget interesserede i en tæve (helst lys)

Rikke 27.10.2016 09:05

Hej Charlotte
Vil du ikke skrive en mail på rikke.dirch.bedemand@gmail.com
Og fortælle lidt om dig og din famile-og forventninger til evt komende hvalp.

Eve Alfonso 19.10.2016 14:58

Hej Rikke
Jeg kunne godt være interesseret i en tævehvalp efter Lara & Charmor, så jeg følger ivrigt med på hjemmesiden.
Bedste hilsner Eve Alfonso

Rikke 19.10.2016 19:01

Hej Eve
Skriv en mail og fortæl lidt om dig og dine forventninger til evt kommedene hvalp. rikke.dirch.bedemand@gmail.com

Hilsen fra Rikke

Naja Bock Andersen 28.09.2016 16:55

Når man ved hvor meget omsorg og oceaner af kærlighed I giver jeres hvalpe, virker det helt uoverskueligt med 2 kuld - men heldige hvalpe og fremtidsfamilier!!!

Rikke 28.09.2016 18:39

Hvor er du sød Naja ❤️
Giv Loa et kys💕

| Svar

Nyeste kommentarer

17.05 | 15:54

Hvilken race er denne ? :)

15.04 | 10:32

Nej desværre.
Men prøv Jonna Søberg Hansen
Hun har hvalpe pt. Et barnebarn fra mig.

14.04 | 21:19

Hej Rikke, Har I planer om hvalpe her til sommer eller senere i år?
På forhånd mange tak.
Mvh. Ursula

31.01 | 07:41

Du skriver du er hundetræner på Samsø.
Har du hvalpehold i foråret 22?
Dbh Gitte