Hvem er vi?

Mit navn er Rikke Lythje Holm. Jeg bor på Samsø med min familie og mine tre fantastiske islandske fårehunde, Fengur fra 2007, Katla fra 2010 og Lara fra mit eget kuld i december 2013. 

Jeg har taget opdrætteruddannelsen. Jeg er medlem af DKK og Islandsk Fårehundeklubben. Her på Samsø er jeg hundetræner, og så går jeg selv til lydighedskonkurrencer og rally med mine hunde. 

Når jeg vælger avlspartner til mine tæver, vægter jeg sundhed rigtig rigtig højt. Jeg bruger lang tid på at tjekke kommende hanner, og et besøg for at se ham er selvfølgelig et must. Min tæve SKAL kunne lide ham. Jeg laver heller ikke et nyt kuld før der er resultater på hvalpe, altså er exteriør okay, er temperamentet fint og sidst men ikke mindst HD, ja den "hele hund". Selv om både han og tæve er super hunde, er det ikke garanti for " perfekte" hvalpe, og 50 % af generne kommer altså fra min hund. Derfor skal tidligere afkom være okay, inden nyt kuld!

Hvalpe fødes og vokser naturligvis op i vores hus, sammen med resten af flokken. Dermed er hverdagslyde og gøremål en naturlig del af hvalpen, når den flytter hjemmefra. Ligeså kommer de i vores have, når de er gamle nok til det, og vejret tillader. Socialisering er VIGTIG for hvalpene og mig, så der bruges uendelige tid på dette projekt, når vi har hvalpe. Med garanti nogle gennem robuste hvalpe herfra:-).

Vi bor dejligt i naturskønne omgivelser ned til vandet, som vores hunde elsker at bade i. Vores hunde er vant til stort set alle dyr, idet vi har tre papegøjer, en kat, en skildpadde, en skægagame, høns og et par kamælioner samt omgås min venindes tamme rådyr, kænguru og kaniner 🙂

 

Hold øje med eventuelle hvalpe under hvalpeplaner! 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Charlotte Wehner | Svar 26.09.2015 23:02

Hej vi søger en hvalp og har hørt fra Erna Lehmann at i muligvis har nogle på vej. Er det muligt at komme i betragtning ?

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.03 | 00:14

Jeg har opdræt af islandske fårehunde-ikke pension!

...
09.03 | 17:37

Hej Samsø - vi skal til bryllup på jeres skønne ø den 13.juni. på Badehotellet i Ballen. jeg søger hundepasning fra kl 16 til ca midnat. mvh sigrid

...
24.07 | 08:42

Det er en fin vejledning. Lad os få mere af den slags.

...
17.02 | 19:24

Hej Jytte
Desværre ikke. Men hvad med en internathund som du kunne give et fantastisk liv? Prøv i Tranberg, Århus
Bedste hilsner Rikke

...
Du kan lide denne side